پنجشنبه، 23 اسفند 1397

تیمم بیمار

پرسش :

بیمارى که آب براى او ضرر ندارد؛ ولى انجام غسل برایش دشوار است، آیا مى تواند تیمم کند؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر انجام دادن غسل براى او حرج و مشقت داشته باشد، مى تواند تیمم کند.[۱]

پی نوشت:
[۱] – العروه الوثقى، فصل فى التیمم، الرابع.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.