پنجشنبه، 23 اسفند 1397

تیمم بر روى انواع سنگ مرمر

پرسش :

حکم تیمم بر روى انواع سنگ مرمر چگونه است؟ آیا با وجود خاک، تیمم بر آنها در حال اختیار صحیح است؟

پاسخ :
همه مراجع: تیمم بر انواع سنگ مرمر با وجود خاک نیز صحیح مى باشد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۶۸۵ و دفتر: آیه اللّه  خامنه اى.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.