جمعه، 24 اسفند 1397

بول همراه منى

پرسش :

آیا آمدن منى همراه ادرار، نیاز به غسل دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر یقین به منى بودن آن دارد، غسل واجب مى شود.[۱]

تبصره. یکى از چیزهایى که باعث جنابت انسان مى شود، بیرون آمدن منى است؛ خواه به تنهایى خارج شود و یا همراه ادرار باشد.

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۴۵؛ وحید، توضیح المسائل، م ۳۵۲؛ نورى، توضیح المسائل، م ۳۴۶؛ خامنه اى، اجوبه الاستفتائات، احکام غسل جنابت.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.