جمعه، 24 اسفند 1397

غسل بدون جنابت

پرسش :

آیا بدون جنابت، انجام دادن غسل جنابت صحیح است؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، چنین غسلى مشروع نیست (و باید براى نماز وضو گرفت).[۱]

 پی نوشت:
[۱] – نورى، استفتائات، ج ۲، س ۶۸؛ مکارم، استفتائات، ج ۱، س ۷۲؛ امام، استفتائات، ج ۱، س ۱۴۸؛ سیستانى و فاضل، تعلیقات على العروه، فصل فى کیفیه الغسل و دفتر: خامنه اى، وحید، صافى، تبریزى و وحید.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.