جمعه، 24 اسفند 1397

کاشتن مو و ابروی قابل رشد

پرسش :

اگر موى مصنوعى در سر و یا ابرو به گونه اى کاشته شده باشد که قابل رشد و نمو باشد، آیا براى وضو اشکال دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر جزء بدن گردد و رشد و نمو کند، اشکال ندارد و وضو صحیح است.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – دفتر: همه مراجع ؛ صافى، جامع الاحکام، ج ۱، س ۱۰۵

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.