جمعه، 24 اسفند 1397

نوشتن تکالیف

پرسش :

آیا در هنگام نوشتن تکالیف، اگر فرزندمان به مشکلی برخورد یا نکته ای را نمی‌دانست، می‌توانیم به او بیاموزیم یا ممکن است وابستگی ایجاد کند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیتی کودک و نوجوان):

در راهنمایی کردن نباید زیاد چشم به قلم و دست او بدوزیم و لحظه به لحظه مراقب او باشیم و به گونه‌ای عمل نکنیم که تمام کارهایش به ما وابسته شود؛ ولی اگر در حدّ راهنمایی های کوچک و یا کارهایی مثل املاء گفتن باشد، مانعی ندارد.
​​​​​​​
به عنوان مثال گاهی ممکن است یک مسئله‌ ریاضی در مقابل فرزند ما باشد که آن مسئله را متوجّه نشود؛ ما می‌توانیم این مسئله را برای او تبیین و روشن کنیم؛ امّا نباید پا به پای او بایستیم تا همه‌ی مراحل حل مسئله‌ را انجام دهد.