جمعه، 24 اسفند 1397

همبازی کودک

پرسش :

یک دختر چهار ساله با پسرهای فامیل تا چه حدودی می‌تواند بازی کند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

اصل در همبازی  این است که بچّه‌ها همجنس باشند؛ یعنی دخترها با دخترها بازی کنند و پسرها با پسرها بازی کنند؛ امّا اگر یک موقع ما به خانه‌ی فامیل رفتیم که در آنجا پسر کم سن و سالی وجود داشت، در این‌جا ایرادی ندارد که آن‌ها با یکدیگر بازی کنند؛ امّا والدین باید نظاره گر باشند که بازی آن‌ها آسیب رسان نباشد.