جمعه، 24 اسفند 1397

امر و نهی به کودک

پرسش :

من در گذشته به فرزندم زیاد امر و نهی می‌کردم و همین باعث شده که اعتماد به نفس او کاهش یابد. از حالا به بعد می بایست چه کاری انجام دهم که اعتماد به نفس فرزندم را بالا ببرم؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

ایشان باید تدریجاً امر و نهی خود را کاهش دهند و از جملات خواهشی استفاده کنند؛ مثلاً به فرزندشان بگویند: چقدر خوب است که شما  برای من این کار را انجام دهید! البته ممکن است مدّت زمانی طول بکشد ولی إن‌شاء‌الله منجر به بازگشت اعتماد به نفس در کودک می‌شود.