جمعه، 24 اسفند 1397

علاقه کودک به مداحی

پرسش :

پسر دو ساله ای دارم که فقط به نوحه و مداحی علاقه دارد. آیا این موارد أثر منفی دارد یا خیر؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

قطعاً مداحی و نوحه أثر منفی ندارد؛ امّا به شرطی که آن مداحی متناسب با سنّ فرزند باشد؛ یعنی ضجّه های فراوان نداشته باشد. اگر منظور از مداحی فقط سینه زنی است، هیچ ایرادی ندارد.