چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نگاه زن به مرد

پرسش :

آیا همان‌گونه که نگاه مرد به زن نامحرم حرام است، نگاه زن به مرد نیز حرام است؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام بهجت و سیستانى): آرى، نگاه زن به بدن مرد نامحرم [به جز سر، گردن و دست ها و جاهایى که معمولا آن را نمى پوشانند] حرام است؛ هر چند بدون قصد لذت باشد.

آیات عظام بهجت و سیستانى: نگاه زن به بدن مرد نامحرم با قصد لذت حرام است و بنابر احتیاط واجب بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام هم نیز [به جز قسمتى از بدن که معمولا آن را نمى پوشانند مانند سر و دست ها ] جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

دست دادن با دختر عمه یا دختر خاله چه حکمی دارد ؟

آیا فکر کردن به نامحرم اشکال دارد ؟

دختر و پسری که همدیگر را دوست دارند ، اگر تلفنی با هم صحبت کنند اشکال دارد ؟