چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نگاه به دختر بچه

پرسش :

آیا نگاه کردن به مو و بدن دختر نابالغ جایز است؟

پاسخ :
آیات عظام امام‌خمینی، خامنه اى و سیستانى: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، اشکال ندارد؛ ولى بنابر احتیاط [مستحب] به جاهایى [مانند ران، شکم و سینه] که معمولاً آنها را مى پوشانند، نگاه نکند.

آیت‌الله  بهجت: اگر دخترى است که خوب و بد را مى فهمد، بنابر احتیاط‌واجب نگاه به او ـ خواه با قصد لذت باشد یا بدون آن ـ جایز نیست.

آیات عظام تبریزى، صافى و وحید: اگر دخترى است که خوب و بد را مى فهمد نگاه به او [هر چند بدون قصد لذت] جایز نیست.

آیات عظام فاضل، مکارم و نورى: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، اشکال ندارد، ولى بنابر احتیاط واجب به جاهایى [مانند ران، شکم و سینه] که معمولاً آنها را مىپوشانند، نگاه نکند.

​​​​​​​پرسش های مرتبط:

آیا می توان برای محرمیت بقیه ی اعضاء ،دختر بچه را برای کسی عقد کرد؟

آیا دایی و عموی پدر و مادر به فرزند محرم است یا خیر ؟

نگاه مرد به زن مسلمان با چه شرایطى جایز است؟