چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

مشاهده نامحرم در چت

پرسش :

آیا در چت با نامحرم در اینترنت، مى توان به چهره بى حجاب او که از دوربین کامپیوترى مشاهده مى شود، نگاه کرد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام تبریزى و خامنه اى): اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد و باعث مفسده نشود، اشکال ندارد.

آیت‌الله  تبریزى: نگاه به آن [هر چند باعث مفسده نیز نشود] جایز نیست.

آیت‌الله  خامنه اى: بنابر احتیاط واجب، نگاه به آن [هر چند باعث مفسده نیز نشود ]جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

خواهر و برادر رضاعی تا چه حد بهم محرم هستند ؟

آیا گذاشتن تصاویر مثبت و منفی روی سایت ها اشکال دارد ؟

آیا فکر کردن به نامحرم اشکال دارد ؟

آیا داماد خانواده بر خواهر مادر خانواده ( خاله خانم ) محرم است؟

آیا دایی و عموی پدر و مادر به فرزند محرم است یا خیر ؟