چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نگاه به فیلم مبتذل

پرسش :

نگاه به فیلم هاى مبتذل که بیشتر زنان غیر مسلمان در آن بازى مى کنند ـ در صورتى که موجب تحریک انسان نشود ـ چه حکمى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام تبریزى و سیستانى): با توجه به اینکه دیدن این گونه فیلم ها به طور معمول شهوت برانگیز و مقدمه ارتکاب گناه مى باشد، نگاه به آنها حرام است.

آیت‌الله  تبریزى: نگاه به فیلم هایى که موجب تحریک شهوت بر حرام یا ترویج فساد در جامعه باشد، جایز نیست.

آیت‌الله سیستانى: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه نیز باشد، بنابر احتیاط واجب نگاه به زنان جایز نیست.

​​​​​​​پرسش های مرتبط:

دست دادن با دختر عمه یا دختر خاله چه حکمی دارد ؟

آیا فکر کردن به نامحرم اشکال دارد ؟

آیا داماد خانواده بر خواهر مادر خانواده ( خاله خانم ) محرم است؟

نگاه مرد به زن مسلمان با چه شرایطى جایز است؟

آیا مشاهده عورتین فرزند نابالغ توسط والدین و بالعکس جایز است؟