چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

راه تشخیص جنابت زن

پرسش :

راه تشخیص منى و احتلام در زن چیست؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام بهجت، تبریزى و نورى): خروج ترشّحات زن، اگر در اوج شهوت (اوج لذت جنسى) باشد، حکم به جنابت آن مى شود و لازم نیست با جستن بیرون آید و بدن سست شود و اگر بدون شهوت باشد، حکم به منى نمى شود؛ مگر آنکه از راه دیگرى یقین کند منى است.

آیت‌اللّه بهجت: خروج ترشّحات زن، اگر همراه با شهوت (اوج لذت جنسى) باشد و با جستن بیرون آید، حکم به منى مى شود و اگر هیچ یک از دو علامت و یا یکى از آنها را نداشت، حکم به منى نمى شود؛ مگر آنکه از راه دیگرى یقین کند منى است.

آیات عظام تبریزى و نورى: خروج ترشحات زن اگر همراه با شهوت خاصى (اوج لذت جنسى) باشد و بدن پس از آن سست شود، حکم به منى مى شود و اگر هیچ یک از دو نشانه یا یکى از آنها را نداشت، حکم به منى نمى شود؛ مگر آنکه از راه دیگرى یقین کند، منى است.

پرسش های مرتبط:

حکم عمل زناشویی با همسر در ماه مبارک رمضان چیست؟

آیا نزدیکی از دبر و یا سایر استمتاعات (غیر از نزدیکی از قُبل)، موجب سقوط حق حبس می‌شود؟

وظایف اخلاقى زن در برابر شوهر چیست؟