چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

فیلم تحریک زناشویى

پرسش :

آیا زن و شوهر براى تحریک جنسى، مى توانند به فیلم هاى سکس و مبتذل نگاه کنند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیت‌اللّه تبریزى): خیر، تحریک شهوت به وسیله فیلم هاى مبتذل و جنسى، جایز نیست.

آیت‌اللّه  تبریزى: نگاه به فیلم هایى که باعث تحریک شهوت بر حرام و یا ترویج فساد در جامعه مى شود، جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

وظایف اخلاقى مرد در برابر همسرش چیست؟

آیا در قرآن مجید درباره زندگى مشترک زن و شوهر و همسردارى آیه اى داریم؟

صحبت کردن مرد با زن نامحرم چه حکمى دارد؟