چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نیت نماز زیارت به نیابت

پرسش :

اگر خواسته باشیم به نیابت از دیگران زیارت و نماز زیارت بخوانیم چگونه باید نیت کنیم؟

پاسخ :
همه مراجع: زیارت و نمازهای مستحبی و نماز زیارت را می‌توان به نیابت از یک یا چندین نفر زنده و مرده خواند.

یعنی نیت کنیم: «نماز زیارت میخوانیم به نیابت از کسانیکه در نظر دارم قربةالیالله» که در صورت نیابت، لازم است افراد معین باشند و می‌توانیم پس از اینکه زیارت و نماز زیارت را خواندیم ثواب آن را هدیه کنیم به تمام کسانی که در نظر داریم و در این صورت میتواند افراد نامحدود باشد.

پرسش های مرتبط:

اگر در مسافرت نماز قضا شده باشد و به وطن خود برسیم، چگونه باید بخوانیم؟

اگر در مسافرت نیاز به غسل شود و دسترسی به آب نباشد، تکلیف نماز چیست؟

آیا می‌شود در ماه رمضان، برای فرار از روزه مسافرت کرد؟