چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

پوشش صورت از نامحرم

پرسش :

آیا زیر چانه نیز باید از نامحرم پوشانده شود؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیت‌الله سیستانى): آرى، زیر چانه جزء گردى چهره نیست و باید در برابر نامحرم پوشانده شود.

آیت‌الله سیستانى: آن قسمت از چانه و زیر چانه که در هنگام پوشیدن مقنعه به طور معمول پوشانده نمى شود، حکم گردى صورت را دارد.

پرسش های مرتبط:

آیا پوشیدن جورابهاى نازک، در صورتى که پا در آن پیدا باشد براى زنان جایز است؟

پوشیدن جوراب نازک چه حکمى دارد؟

رفتن بدون حجاب به حیاط منزلى که ساختمان هاى بلند بر آن مشرف است، چه حکمى دارد؟

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟