چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

حکم پوشیدن لباس روشن و نازک

پرسش :

آیا پوشیدن چادر و لباس هایى با رنگ روشن در میهمانى ها و در برابر نامحرم ـ نه به قصد جذب نگاه مرد نامحرم ـ حرام است؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر باعث جلب توجه نامحرم و مفسده نشود، اشکال ندارد.

تبصره: اگر لباس به گونه اى بدن نما باشد و یا زینت محسوب شود، پوشاندن آن واجب است.

پرسش های مرتبط:

آیا زیر چانه نیز باید از نامحرم پوشانده شود؟

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟

از چه زمانى بر دختر رعایت حجاب واجب مى شود؟

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟

فلسفه حجاب چیست؟ حدود، کیفیت و رنگ پوشش بانوان باید چگونه باشد؟