چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

حکم برداشتن ابرو

پرسش :

اگر برداشتن ابروها زینت به حساب آید، باید تمام صورت را پوشاند؟

پاسخ :
آیات عظام امام، سیستانى، مکارم و نورى: به این مقدار اشکال ندارد و پوشاندن آن از نامحرم واجب نیست.

آیات عظام بهجت و صافى: زینت محسوب مى شود و باید آن را از نامحرم بپوشاند.

آیت‌الله تبریزى: اگر به گونه اى است که نزد زنان کهنسال و یا نزدیک به آنان متعارف است، پوشاندن آن واجب نیست.

آیات عظام خامنه اى، فاضل و وحید: اگر زینت محسوب مى شود، باید آن را از نامحرم پوشاند.

تبصره: اگر اصلاح ابرو و صورت توجه مرد نامحرم را جلب مىکند و باعث مفسده مىشود، پوشاندن آن واجب است.

پرسش های مرتبط:

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

حجاب زن چه اهمیتی دارد و چرا واجب است؟

آیا مردانى که نقش زنان کفّار را به نمایش مى گذارند، مى توانند لباس زنانه بپوشند؟

آیا براى زن جایز است که عطر بزند و از منزل بیرون رود؟

آیا پوشیدن کفش هاى صدادار براى بانوان اشکال دارد؟