چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

حکم گذاشتن ریش پروفسورى

پرسش :

آیا گذاشتن ریش پروفسورى کفایت مى کند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام تبریزى و مکارم): خیر، کفایت نمى کند و حکم تراشیدن تمام آن را دارد.

آیات عظام تبریزى و مکارم: اگر چانه و اطراف آن (یک چهارم صورت) تراشیده نشود، به طورى که در وقت مواجهه صدق ریش کند، کفایت مى کند.

پرسش های مرتبط:

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

حجاب زن چه اهمیتی دارد و چرا واجب است؟

پوشیدن لباس مختصّ زنان توسّط مردان و یا بالعکس در منزل چه حکمى دارد؟

آیا مردانى که نقش زنان کفّار را به نمایش مى گذارند، مى توانند لباس زنانه بپوشند؟

آیا پوشیدن جورابهاى نازک، در صورتى که پا در آن پیدا باشد براى زنان جایز است؟