جمعه، 27 ارديبهشت 1398

حکم رجوع به متخصص نامحرم

پرسش :

در صورتى که پزشک زن هم وجود دارد؛ ولى احتمال مى رود که متخصص مرد بیمارى را بهتر تشخیص دهد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام سیستانى و تبریزى): تخصص بیشتر باعث نمى شود که زن به پزشک مرد مراجعه کند؛ مگر آنکه ضرورت و احتمال خطر در میان باشد.

آیات عظام تبریزى و سیستانى: اگر تخصص پزشک مرد در آن بیمارى بیشتر باشد، مراجعه به او اشکال ندارد.

پرسش های مرتبط:
آیا بوسیدن و بغل کردن دختر بچه جایز است؟
حکم دقیق مصافحه و دست دادن با زن نامحرم ـ به ویژه فامیل مثل دختر خاله، دختر عمو ـ چیست؟
آیا دانشجویان دختر و پسر مى توانند به طور مشترک، به اردوهاى تفریحى و سیاحتى مسافرت کنند؟
آیا در گفت وگوى زن و مرد نامحرم، فرقى بین گفت وگوى مستقیم و از راه دور (مانند اینترنت و تلفن) هست؟
نامه نگارى با نامحرم و طرح مسائل شهوانى از طریق ایمیل و یا چت، چه حکمى دارد؟