جمعه، 24 خرداد 1398

غسل و تیمم جبیره ای میت

پرسش :

آیا می توان در صورت جراحت و خون ریزی، میت را به صورت جبیره ای غسل داد؟ در صورت جواز کیفیت چگونه است؟ اگر غسل جبیره ای ممکن نباشد آیا می شود آن را تیمم جبیره ای داد؟ کیفیت آن چگونه است؟

پاسخ :
غسل میت به صورت فوری واجب نیست؛ بنابراین باید میت را رها کنند تا خونریزی آن بند بیاید؛ و اگر خونریزی قطع نمی‌شود، با مواردی مانند گچ، خون را بند بیاورند، و بعد از شستشوی گچ، میت را غسل می‌دهند.

منبع: leader.ir