جمعه، 24 خرداد 1398

حکم خرید آلات موسیقی

پرسش :

من می خواهم گیتار بخرم و برای خودم آهنگ بزنم، نه این که برای فساد یا غنا استفاده کنم. آیا مشکل شرعی دارد؟

پاسخ :
هر چند نوازندگی اگر لهوی* نباشد اشکال ندارد، ولی بهتر است جوانان عزیز، وقت با ارزش خود را صَرف یادگیری علوم و فنون لازم و مفید نموده و اوقات فراغت خود را با ورزش و تفریحات سالم، پر نمایند.

پی نوشت:
* یعنی به سبب ویژگی هایی که دارد انسان را از خداوند متعال و معنویات و فضایل اخلاقی دور نموده و به سمت بی بندوباری، بیهودگی و گناه سوق دهد.

منبع: leader.ir