يکشنبه، 23 تير 1398

جواز عمل به وصیت غیر مسلمان

پرسش :

والدین من هر دو کاتولیک هستند و می‌خواهند که پس از مرگ‌شان سوزانده شوند. من مسلمان هستم و نمی‌خواهم که این کار صورت گیرد، امّا وصیت و خواست آنها این است که اجسادشان سوزانده شود. آیا این کار جایز است؟ من باید چه کنم؟

پاسخ :
سوزاندن جنازه میت غیرمسلمان اشکال شرعی ندارد و شما می‌توانید در این باره به وصیت والدین‌تان عمل کنید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر مقام معظم رهبری)، نشر قضا، قم، چاپ اول، 1390.