دوشنبه، 24 تير 1398

نحوه برخورد با مفاسد اجتماعی

پرسش :

اگر به خانواده‏‌ای درباره برگزاری مفاسد اجتماعی به طوری که زدن نوار مبتذل و با هم بودن زن و مرد در یک جا و دست زدن و خواندن دسته جمعی یک بار تذکر حضوری از طرف پایگاه محل و دو بار تذکر حضوری از طرف نیروهای انتظامی شهر ولی طرف مقابل گوش به تذکرات نداده و با شدت بیشتر به کار غیر قانونی و شرعی خود ادامه می‏دادند در اینجا وظیفه شرعی امت حزب الله محل چیست و آیا با تذکر دادن قبلی تکلیف از طرف امت حزب الله ساقط می‌‏گردد؟

پاسخ :
اگر تذکرات زبانی و احیاناً با قطع مراوده مؤثر واقع نشود پیگیری قضیه برای جلوگیری مفاسد با نیروی انتظامی و مسؤولین قضایی است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر مقام معظم رهبری)، نشر قضا، قم، چاپ اول، 1390