سه‌شنبه، 25 تير 1398

اختیار انسان در ازدواج | استفتاء دو

پرسش :

من با رزمنده‌‏‌‌ای ازدواج نمودم، پس از مدتی در حالی که هیچ فرزندی از او نداشتم در جبهه حق علیه باطل به شهادت رسید، پس از مدتی تصمیم به ازدواج مجدد گرفتم، چون بعضی از مادران شهید با ازدواج مجدد ما همسران شهداء مخالفت می‏‌کنند؛ خواهشمندم پیامی دلسوزانه (جهت ازدواج مجدد همسران شهداء به مادران شهداء) ارسال دارید؟

پاسخ :
مادر شهید حق ندارد در ازدواج همسر شهید دخالت کند و از آن جلوگیری نماید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.