سه‌شنبه، 25 تير 1398

اعتبار شروط ضمن عقد جایز

پرسش :

اگر فتوا این باشد که شرط در ضمن عقد ملزم است، آیا شرط در ضمن عقد جایز الزام آور است؟ مثلاً اگر در ضمن عقد وکالت، عدم عزل وکیل یا لزوم عقد را شرط کنند، چه صورت دارد؟

پاسخ :
شرط درضمن عقد جایز، مادام که عقد فسخ نشده لازم العمل است، ولی شرط عدم عزل وکیل یا لزوم عقد وکالت در ضمن آن نافذ نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.