سه‌شنبه، 25 تير 1398

انحلال ازدواج موقت

پرسش :

دختری با پسری ازدواج کرده (البته این دو نفر به مدت 99 سال فقط در عقد یکدیگر هستند)؛ آیا این دختر می‌‌تواند یک طرفه طلاق بگیرد؟ اگر شوهر، مدت را ببخشد؛ آیا این عقد باطل می‌‏شود؟ لازم به تذکر است که این دختر، هیچ رابطه‌‏‌‌ای با شوهر نداشته و هم چنان باکره است.

پاسخ :
عقد مدت‏دار طلاق ندارد و تا مدت تمام نشده یا شوهر آن را نبخشیده به حال خود باقی است و اگر شوهر بگوید مدت را بخشیدم عقد بهم می‏خورد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.