سه‌شنبه، 25 تير 1398

چگونگی تقسیم وجه اهدایی دولت

پرسش :

شهید دارای پدر و نامزدی عقد کرده است (ازدواج و نزدیکی صورت نگرفته)؛ مهریه نامزد شهید، پنجاه هزار تومان می‌‌‏باشد، شهید مذکور هم اموالی ندارد، بنا بر این است که از طریق دولت جمهوری اسلامی، مبلغی به خانواده شهید پرداخت گردد که مقدار مبلغ مشخص نیست، طریقه تقسیم ارث چگونه است؟

پاسخ :
در فرض سؤال ارث و تقسیم آن در کار نیست و مبلغی را که دولت اسلامی می‌‌‏دهد، خانواده شهید طبق مقررات دولت باید استفاده نمایند.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.