سه‌شنبه، 25 تير 1398

دیه جراحت جائفه منتهی به فلج

پرسش :

هرگاه جراحتی که دیه معینی دارد، مانند جائفه، باعث فلج شدن نیز گردد، هم دیه جائفه و هم دیه فلج شدن را باید پرداخت، که در نتیجه دیه فلج شدن یکی از دو پا به واسطه جائفه یک دیه کامله باشد و بلکه در بعضی از مواقع زیادتر، یا راه دیگر و حکم دیگری دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال، هم دیه جائفه باید داده شود و هم دیه فلج شدن، گر چه به مقدار دیه کامله یا دیه زیادتر شود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.