سه‌شنبه، 25 تير 1398

راه محرمیت با زن پدر همسر

پرسش :

بنده همسری اختیار کرده‏‌ام که زن پدر دارد، این زن پدر، مادری مسن و یک دختر شانزده ساله دارد و من فراموش کردم که قبل از عقد کردن همسرم با آن دختر، صیغه بخوانم که مادرش به من محرم شود، اکنون آیا راهی وجود دارد که زن پدر همسرم به من محرم شود؟

پاسخ :
می‌‏توانید با عقد کردن مادر او با زن پدر همسر محرم شوید و تا وقتی عقد باقی است، با او محرم هستید مگر این که دخول با مادر او محقق شود که در این صورت بعد از مدت عقد هم محرمیت باقی است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.