سه‌شنبه، 25 تير 1398

سوء استفاده از امتیازات دولتی

پرسش :

ممکن است [از] روی نوبت یک سال یا بیشتر طول بکشد تا ماشین به درخواست کننده تحویل گردد؛ آیا برای ارگان‌ها جایز است ماشینی را که برای ارگان خود، (خارج از نوبت) تحویل گرفته‌‏‌اند به افراد بفروشند و یا به اسم ارگان برای افرادی ماشین خریداری نمایند؟

پاسخ :
تخلف از مقررات دولت اسلامی جایز نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.