سه‌شنبه، 25 تير 1398

ضمان در موارد تصرف در مال غیر

پرسش :

طلبه‌‏‌‌ای یک قطعه از اراضی کوی طلاب آستانه مقدس رضوی را با اذن حاکم شرع به عنوان اجاره به مدت بیست سال اخذ نموده و اجاره سالیانه آن را هم یکی دو سال داده، ولی در غیاب او شخص دیگری ساختمانی روی آن بنا کرده، آیا متصرف (که در آن زمین، ساختمانی بنا کرده و مدت چند سال هرطور که خواسته استفاده و تصرف و سکنی کرده) بابت استفاده و تصرف و سکنی ضامن است یا نه؟

پاسخ :
ضامن است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.