سه‌شنبه، 25 تير 1398

عدم امکان ازدواج با دایی

پرسش :

شخصی با خانمی ازدواج می‌‏کند و از آن خانم صاحب دختری می‌‏شود، بعداً همسرش فوت می‌‏کند و خواهر همسرش را به همسری می‌‏گیرد و از این همسرش نیز صاحب پسری می‌‏شود، حال دختر همسر اوّلش عروسی کرده و صاحب دختری شده است، این پسر می‏‌خواهد با آن دختر ازدواج کند؛ آیا از نظر شرعی درست است یا نه؟

پاسخ :
در فرض مذکور پسر، دایی دختر است و با هم محرم هستند و نمی‌‏توانند با هم ازدواج کنند.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.