چهارشنبه، 26 تير 1398

عدم تداخل مهر و شیربها

پرسش :

اگر در متن عقد ازدواج گفته شود که: «مهر یک صد هزار تومان و شیربها بیست هزار تومان» و مراد این باشد که شیربها را قبل از عروسی به پدر و مادر دختر بدهند که برای او جهیزیه و مانند آن فراهم کنند، آیا شیربهای مذکور جزو مهر می‌‏باشد و به هنگام طلاق قبل از دخول، تنصیف می‌‏گردد یا حکم دیگری دارد؟

پاسخ :
در فرض مسأله جزء مهر محسوب نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.