چهارشنبه، 26 تير 1398

عدم تکلیف صغیر غنی در انفاق اقارب

پرسش :

بچه‌‌ای صغیر و غنی است و فهم شرعی هم دارد، این صغیر، مادر فقیری دارد که گاه‏گاهی هم جنون به او دست می‌‌‏دهد؛ آیا قیم صغیر می‌‌تواند از مال او، نفقه مادر فقیر او را بدهد؟ و آیا بین این که مادر فقیر او سالم یا در حال جنون باشد فرقی هست؟

پاسخ :
صغیر تکلیف ندارد و وجوب انفاق از او ساقط است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.