پنجشنبه، 27 تير 1398

قلمرو اطاعت از شوهر

پرسش :

اگر شوهر به زن بگوید: «بیا برویم مهمانی» و زن یک بار به مهمانی برود و ببیند که مجلسِ مهمانی، مجلسِ گناه است و به شوهر بگوید: «دفعه بعد اگر به چنین مهمانی‌ها و مجلس‌ها بخواهی بروی من با تو نمی‌‏آیم» و شوهر بگوید: «نه، تو باید هر کجا من گفتم بیایی.» زن در اینجا چه وظیفه‌‌ای دارد؟ آیا باید در مجلس مهمانی که گناه است به خاطر اطاعت از شوهر برود یا نه؟

پاسخ :
در فرض مرقوم نباید از شوهر اطاعت کند و جایز نیست به مهمانی مزبور برود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.