پنجشنبه، 27 تير 1398

لزوم انزال در نکاح محلل

پرسش :

زنی که مطلقه ثلاثه بوده و تحلیل هم با همه شرایط واقع شده، ولی وقت دخول، انزال نشده و بعد از طلاق محلل و تمام شدن عده به عقد شوهر اوّلی درآمده است. آیا (باتوجه به این‌که حضرت‌عالی در تحریرالوسیله در اقسام طلاق احتیاط واجب به اعتبار «انزال» فرموده‌‌اید) عقد شوهر اوّلی پس از تحلیل فوق‌الذکر صحیح است؟

پاسخ :
اکتفا به تحلیل مذکور محل اشکال است و لازم است رعایت احتیاط بنماید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.