پنجشنبه، 27 تير 1398

لزوم رعایت قوانین در تبدیل پول

پرسش :

کسانی از ایران به کویت یا کشورهای دیگر خلیج فارس می‏‌روند و در این کشورها مسافر هستند و درآمدی ندارند و دولت هم نمی‌‏‌گذارد کسی پول از ایران خارج نماید؛ این مسافرین از رفقا یا غیر رفقایشان در کشورهای مزبور دینار می‏‌گیرند، جنس یا سوغاتی می‏‌خرند و به ایران می‌‏آورند، بعداً عوض دینار، تومان می‌‏پردازند، حال گاهی به نرخ بانک که 18 دینار، هزار تومان می‌‏باشد یا به نرخ صرف بازار، آیا این کارها جایز است یا خیر؟

پاسخ :
چنان‌چه خلاف مقررات دولت اسلامی باشد جایز نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.