پنجشنبه، 27 تير 1398

مشروعیت ازدواج موقت

پرسش :

مردی اظهار داشته عیال ندارم و زنی را توسط شخصی صیغه نموده، بعد معلوم شده او دروغ گفته و عیال قبلی او از دست کسی که صیغه را خوانده شکایت کرده است. آیا [مجری صیغه] از نظر شرع و قانون، جرم و گناهی دارد؛ در حالی که زن صیغه‌‌ای ادعای خرجی و معاش زندگی ندارد؟

پاسخ :
دروغ مرد جایز نبوده ولی عقد دوّم صحیح است و مجری صیغه مجرم نیست و زن اوّل حق مزاحمت ندارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.