پنجشنبه، 27 تير 1398

نقش ثبت در ازدواج

پرسش :

عقد پسر و دختری به صورت عادی خوانده شده است و چون سن پسر از لحاظ شناسنامه به حد قانونی نرسیده، محضر عقد رسمی جاری نمی‌‏کند؛ استدعا دارد بیان فرمایید باید حتما عقد رسمی جاری شود یا این که اگر عروس به خانه شوهر برود و هر موقع سن آنان به حد قانونی رسید، عقد محضر رسمی جاری شود کفایت می‌‏کند؟

پاسخ :
اگر عقد خوانده شده زن و شوهر هستند و با مطالبه شوهر زن باید به خانه شوهر برود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390