پنجشنبه، 27 تير 1398

حکم خرید و فروش مواد مخدر

پرسش :

خرید و فروش مواد مخدر چه حکمی دارد و وظیفه ما نسبت به اقوامی که مبادرت به انجام چنین کاری می‌​کنند، چیست؟

پاسخ :
تابع مقررات نظام جمهوری اسلامی است و تخلف از آن جایز نیست، نسبت به کسانی که تخلف می کنند، وظیفه شما ـ با وجود شرایط امر به معروف و نهی از منکر ـ امر و نهی زبانی است و در صورت نیاز، برای انجام مراتب بالاتر، وضعیت را به مقامات مربوطه گزارش دهید.

منبع: leader.ir