سه‌شنبه، 1 مرداد 1398

جرح شهود

پرسش :

اگر به خاطر نزاع و اختلاف، کسی بر شاهدی جرح نماید مثلا بگوید که فلان شاهد با من نزاع داشته فلذا علیه من شهادت می‏دهد، آیا این جرح نافذ است؟

پاسخ :
آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی
«اگر بتواند عدم وثاقت او را ثابت کند جرح او پذیرفته است و الا مجرد ادعا پذیرفته نیست.78/08/08»

منبع: استفتائات جدید، انتشارات مدرسه الامام علی بن ابی‌طالب(ع)، قم، چاپ اول، 1375 ش، ج 1، ص 143.