چهارشنبه، 2 مرداد 1398

حکم آسیب رساندن به اموال دیگری

پرسش :

اگر انسان به مال شخصی عمدا یا سهوا در غیاب وی آسیبی برساند و مطمئن باشد که اگر آن شخص را از موضوع مطلع سازد ناراحت نمی‌‏شود و راضی می‌‏گردد، حکم چیست؟

پاسخ :
آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی
«اگر اطمینان به رضایت او دارد لازم نیست به او خبر دهد ولی ذمه او (بنابر احتیاط) بدون اسقاط صاحب مال بری‏ء نمی‌‏شود. 78/29/08»

منبع: استفتائات جدید، انتشارات مدرسه الامام علی بن ابی‌طالب (ع)، قم، چاپ اول، 1375 ش، ج 1، ص 386.