جمعه، 4 مرداد 1398

امتحان بندگان

پرسش :

خداوند از آینده ى انسان مطلع است؛ پس چه نیازى به امتحان است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: امتحان براى یکى از دو چیز است:1. حجّت را بر انسان تمام کند، 2. شایستگى هاى هر فرد که به صورت قوه و توان است، به فعلیت برسد. حضرت ابراهیم (علیه السلام) در بوته ى امتحان قرار گرفت و کمال درونى وى آشکار شد. در این مورد به کتاب پرسش ها و پاسخ ها مراجعه کنید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.