جمعه، 4 مرداد 1398

درخواست حاجت از ائمه (ع)

پرسش :

آیا گفتن: «الله، محمد، على، فاطمه، حسن و حسین (علیهم السلام)» جهت درخواست حاجت، شرک و حرام است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: کسى که گفتن اسامى مطهره پیامبر و ائمه را شرک بداند، از حد توحید و شرک آگاه نیست. صدا زدن این بزرگواران که رهبران توحیدند، عین توحید است. درخواست و دعا از آنان، درخواست شفاعت است؛ آن هم از کسانى که مأذون در شفاعت مى باشند؛ چنانچه خداوند درباره ى پیامبر (صلى الله علیه وآله) فرموده است: (ولسوف یعطیک ربّک فترضى). والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.