جمعه، 4 مرداد 1398

ارتداد پس از پیامبر

پرسش :

آیا روایت «ارتد الناس بعد النبى إلاّ ثلاثة» صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در رجال کشى به صورتهاى مختلف نقل شده، از این جهت نمى توان به این ارقام اعتماد کرد، و در هر حال مراد از ارتداد بعد از درگذشت پیامبر (صلى الله علیه وآله)، نادیده گرفتن ولایت على (علیه السلام) است که به تعبیر علما «کفر نعمت» بود، نه «کفر ملّت». والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.