جمعه، 4 مرداد 1398

وقت خواندن دعاى ندبه

پرسش :

نظر حضرتعالى درباره دعاى ندبه و خواندن آن در صبح و یا عصر چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مضامین عالى دعاى ندبه حاکى است که از معصوم صادر شده است و در اعتبار ادعیه مضامین نقش به سزایى دارد. بنابراین این دعا از ادعیه معتبره است، حتى شیخ مفید (رحمه الله) در کتاب اوائل المقالات، ص 309 به این دعا اشاره کرده است که حاکى از آن است که در آن زمان از اعتبار خاصى برخوردار بوده است ولى چون سند متصلى فعلاً در دسترس ما نیست بهتر است رجاءً خوانده شود و در این قسمت فرقى بین صبح و عصر نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.