جمعه، 4 مرداد 1398

حکم استخاره

پرسش :

آیا استخاره شبیه قرعه است و چه موقع مى توان استخاره کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه موضوع بعد از مراجعه به حکم عقل و خرد و پس از مشورت با دوستان و بستگان و اهل خبره، به حالت ابهام بماند و انسان از خدا به وسیله استخاره طلب هدایت کند، مسلّماً دعاى او مستجاب مى شود. اگر فرض کنیم استخاره نکند ناچار است یکى از دو طرف کار را بگیرد چه بهتر تعیین این طرف با استخاره باشد بنابراین استخاره چیزى بر او تحمیل نمى کند،البته مورد استخاره باید امر مباح و یا مستحب باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.