جمعه، 4 مرداد 1398

انتساب سادات به جد پیامبر

پرسش :

مبدأ تاریخى سیادت چیست و از کدامین جد بزرگوار پیامبر انشعاب یافته است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: سیادت از خاندان هاشم که نیاى دوم پیامبر اسلام (صلّى الله علیه و آله و سلم) است آغاز مى گردد و هر فردى که از این خاندان باشد، سیّد شمرده مى شود و ناگفته پیداست وجود پیامبر خاتم (صلّى الله علیه و آله و سلم) در این خاندان، رکن رکین و سبب مهم بر لزوم احترام هاشم، و فرزندان اوست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.